Sastamalan kaupunki tarjoaa kaikille Sastamalassa asuville ja/tai opiskeleville yläkoululaisille mahdollisuuden sulkapallo- ja kuntosaliharrastuskokeiluun. Tarjolla on veloituksetta kulkutunniste ja siihen 5 käyntikertaa. Käyntikerrat voi käyttää joko kuntosaliin tai sulkapalloon. Jos käytössäsi on jo kulkutunniste, niin käyntikerrat ladataan siihen nopeammalla aikataululla kuin uuden lunastus. Helmikuusta 2023 alkaen tarjotaan alkuperäisen 5 käynnin lisäksi myös toiset 5 maksutonta lisäkäyntiä yläkoululaisen tunnisteelle. Lisäkäyntien hakulomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Sulkapalloa on mahdollista pelata Vinkin vapaa-aikakeskuksessa. Yksi käyntikerta mahdollistaa sulkapallokentän käytön tunniksi. Kentän voi varata etukäteen puhelimitse numerosta 040 138 2048. Kenttien varaustilanteet näet osoitteesta: varauskalenteri.sastamala.fi

Kuntosali on käytettävissä Mouhijärven, Kiikoisten, Puuhalan ja Suodenniemen kuntosaleilla sekä Vinkin vapaa-aikakeskuksessa. Huomioithan varatut vuorot varauskalenteristamme: varauskalenteri.sastamala.fi

Kuntosalien ja Vinkin vapaa-aikakeskuksen osoitteet:

  • Vinkin vapaa-aikakeskus: Ahertajankatu 33, 38250 Sastamala
  • Mouhijärven kuntosali: Tohtorinpolku 4, 38460 Sastamala
  • Kiikoisten kuntosali: Kiikostentie 175, 38360 Sastamala
  • Puuhalan kuntosali: Pehulankaari 4, 32740 Sastamala
  • Suodenniemen kuntosali: Rosintie 1, 38510 Sastamala

Valmiit kulkutunnisteet toimitetaan Sastamalassa oleville koululle haettavaksi kansliasta. Muiden koulujen opiskelijat voivat hakea kulkutunnisteen Vinkin vapaa-aikakeskuksesta aukioloaikoina. Oppilaalle ilmoitetaan, kun tunniste on noudettavissa.

Tunnisteita tekevät myös KouluPT-vetäjät koulukäynneillään.

Liikunta- ja nuorisopalveluiden kuntosaleilla ja Vinkin vapaa-aikakeskuksessa käytetään yllä olevia kulkutunnisteita. Musta tunniste on tällä hetkellä käytössä oleva malli ja sininen on poistunut valikoimasta, mutta edelleen toimiva.

Kulkutunnisteita pääset hakemaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://link.webropol.com/s/kksastamala

Viisi maksutonta lisäkäyntiä yläkoululaisen tunnisteelle voit hakea tästä: https://link.webropol.com/s/kklisasastamala