Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Ilmoittautumislomakkeet

Tältä sivulta löydät ilmoittautumislomakkeen muskariin ja avoimen osaston opetukseen. Sivulta löytyvät myös ohjeet, mikäli haet siirtoa toisesta musiikkioppilaitoksesta musiikkiopistoomme. Musiikkiopistossa solistista ainetta opiskeleville jaetaan kevätlukukauden aikana jatkoilmoittautumislomake. Kyseinen lomake ei ole tulostettavissa netistä, mutta tarvittaessa lomakkeen voi pyytää musiikkiopiston toimistosta.

Ennakkoilmoittautuminen muskariin ja avoimeen osastoon lukuvuodelle 2016-2017 on alkanut!

Muskari

Varhaisiän musiikkikasvatus, muskari, kuuluu taiteen perusopetukseen. Tunneilla tutustutaan musiikin saloihin laulaen, leikkien, soittaen, kuunnellen, liikkuen ja soittimiin tutustuen. Opetus etenee ikätasoittain. Varhaisiän musiikkikasvatukseen otetaan alle kouluikäisiä lapsia ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli oppilas haluaa jatkaa opintojaan musiikkiopiston perustasolla, on lapsen osallistuttava pääsykokeeseen. Muskariin voi ilmoittautua pitkin lukuvuotta. 

Ilmoittautumislomake muskariin 2016-2017

Avoin osasto

Opiskelu Sastamalan musiikkiopiston avoimessa osastossa on tarkoitettu musiikkia harrastaville lapsille, nuorille ja aikuisille. Oppilaaksi otetaan hakija, joka ei halua opiskella musiikkiopiston varsinaisen opetussuunnitelman mukaan tai joka ei ole saanut pääsykokeissa opiskelupaikkaa. Tunnit pidetään ryhmäopetuksena ja oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetusta annetaan kitaran- ja viulunsoitossa, vaski- ja puupuhaltimissa sekä harmonikan- ja kanteleensoitossa.

Ilmoittautumislomake avoimeen osastoon 2016-2017

Siirto toisesta musiikkioppilaitoksesta

Mikäli haet siirtoa toisesta musiikkioppilaitoksesta, ota yhteys numeroon 0408223646 tai sähköpostitse musiikkiopisto@sastamala.fi. Siirtohakemuslomakkeen saat kulttuuritoimistosta osoitteesta Kulttuuritoimisto, Jaatsi, Gallén-Kallelan katu 1, 38210 Sastamala. Lomake palautetaan samaiseen osoitteeseen. Siirtohakemukset käsitellään erikseen.